Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
     
 

Roskilde Garn

Webside: roskildegarn.dk

Sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens Bimle projekt (2016)

DET OBELSKE FAMILIEFOND

Webside: obel.com

Donation til Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgivertilbud (2016)

LEGEKÆDEN HORSENS

Donation til positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose som er indlagte på hospital (2016) 

AU2ASSISTANCEN

Donation til Cystisk Fibrose Foreningens forskningsaktiviteter (2016)

NICON INDUSTRIES A/S

NICON INDUSTRIES A/S er en danskejet, international leverandør af præfabrikerede stål - og aluminiumskonstruktioner – ofte med stor kompleksitet – til danske og udenlandske værfter, rederier og maskinfabrikker.

Virksomheden er beliggende i Frederikshavn, og er en foretrukken outsourcing partner for værfterne. Nøgleordene for virksomheden er levering til tiden i en høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Webside: www.nicon-industries.com

Donation til Cystisk Fibrose Foreningens forskningsaktiviter (2016)

Codan

Codan ønsker med sine juledonationer at sprede glæde i nogle af de forskellige foreninger i Danmark, der hver dag året rundt gør et stort stykke arbejde for at gøre en forskel.

Codans Facebook-brugere hjælper med at udvælge 10 foreninger, der skal dele de 150.000 kr. som Codan har afsat til juledonationer. Facebook-brugerne har i 2015 peget på, at Cystisk Fibrose Foreningen fortjener en juledonation.

Derfor har Codan doneret penge til Cystisk Fibrose Foreningen, så 50 børn og voksne med cystisk fibrose kan få en positiv oplevelse ud over det sædvanlige, når de er på hospital.

Webside: codan.dk

Donation til positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose som er indlagte på hospital (2016)

Roche

Roche har hovedsæde i Basel, Schweiz, og er førende inden for udvikling af forskningsbaserede produkter med en kombineret indsats inden for lægemidler og diagnostiske produkter.

Roche er verdens største bioteknologiske virksomhed med differentierede lægemidler inden for onkologi, immunologi, infektionssygdomme, oftalmologi og neurovidenskab.

Roche er også førende på verdensplan inden for in vitro-diagnostiske produkter og vævsbaseret cancerdiagnostik og er en pioner inden for diabeteskontrol.

Roches strategi inden for skræddersyet behandling har til formål at udvikle lægemidler og diagnostiske analyser, som giver mærkbare forbedringer af patienternes helbred, livskvalitet og overlevelse.

Roche blev grundlagt i 1896 og har ydet vigtige bidrag til verdenssundheden i over 100 år. Otteogtyve lægemidler udviklet af Roche er optaget på WHO's modellister for essentielle lægemidler, blandt andet livsvigtige antibiotika, malariamidler og kemoterapi. 

I 2014 havde Roche-koncernen over 88.500 ansatte på verdensplan, investerede 8,9 milliarder schweizerfrancs i forskning og udvikling og havde en omsætning på 47,5 milliarder schweizerfrancs. 

Webside: www.roche.dk

Roche yder økonomisk støtte til produktion af informationsmateriale om sygdommen cystisk fibrose samt Cystisk Fibrose Foreningens funktion (2015)

Samarbejdsaftale mellem Roche og Cystisk Fibrose Foreningen.

ACTAVIS

Webside: actavis.dk

Kampagnesponsorat, Landsindsamling (2015)

PARI GmbH

Our vision is to improve the lives of those affected by respiratory diseases and those who provide care to them.
For more than 100 years, PARI has been manufacturing solutions for people suffering from respiratory diseases in the form of efficient, reliable inhalation devices.

In the spirit of tradition and innovation PARI combines ideas, experience, expertise and the latest technologies to create high-quality products for all aspects of respiratory disease therapy, for today and for the future.

The result is a comprehensive range of solutions designed to combat disease and to maintain the health of the upper and lower airways. The range is constantly being expanded.
Precisely targeted and optimised for different age groups and target areas, the PARI product range offers effective aids in the inhalation treatment of an enormous variety of pathogens and symptoms.

Webside: wwww.pari.de

Oplysningssponsorat (2015)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret: 07.04.2016  

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: