Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
     
 

Xellia Pharmaceuticals

Webside: xellia.com

Xellia Pharmaceuticals er sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens skilejr (2016).

Samarbejdsaftale mellem Xellia og Cystisk Fibrose Foreningen.  

ACTAVIS

Webside: actavis.dk

Kampagnesponsorat, Landsindsamling (2015)

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning tilbyder ergonomiske kontorstole og taburetter til private, erhverv og offentlige institutioner. På deres hjemmeside finder du kontorstole og arbejdsstole beregnet i alle former, modeller, design og farver.

Dansk Kontorstole Forsyning har et showroom i Glostrup ca. 15 km. fra København, som du er velkommen til at besøge for at afprøve deres stole og se dem i forskellige farver og design. Dansk Kontorstole Forsyning tilbyder altid fri fragt. 

Webside: dankontorstole.dk

Dansk Kontorstole Forsyning har givet en donation til Cystisk Fibrose Foreningens generelle arbejde (2016).

Babyalarm.dk

Babyalarm.dk er en forhandler af børnemøbler og andet lækkert udstyr til alle børn i aldrende 0-12 år. På deres hjemmeside kan du finde både autostole, barnevogne og sutter som tilbehør.

Hos babyalarm.dk er du garanteret de nyeste produkter og med lynhurtig levering. Du har mulighed for at bestille produkter online.

Webside: babyalarm.dk

Babyalarm.dk har givet en donation til Cystisk Fibrose Foreningens generelle arbejde (2016).

MrPerfect.dk

MrPerfect.dk er en af Danmarks største forhandlere af LED pærer, spots og lysstofrør. På deres hjemmeside finder du et bredt udvalg af energisparende belysning i alle former. MrPerfect.dk forhandler udelukkende de mest kendte mærker som LEDlife og Vtac, og du er garanteret LED produkter i bedste kvalitet.

Hos Mrperfect.dk kan du finde LED pærer og spots i alle fatninger, også de mest brugte i Danmark som GU10. Stort set samtlige produkter hos Mrperfect.dk er med tilfredsheds- og prisgaranti.

Webside: mrperfect.dk

MrPerfect.dk har givet en donation til Cystisk Fibrose Foreningens generelle arbejde (2016).

Toptryk Grafisk

Webside: toptryk.dk

Toptryk Grafisk er sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens Bimle projekt (2016).

Roskilde Garn

Webside: roskildegarn.dk

Roskilde Garn er sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens Bimle projekt (2016).

Det Obelske Familiefond

Webside: obel.com

Det Obelske Familiefond har givet en donation til Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgivertilbud (2016).

Legekæden Horsens

Legekæden Horsens er sponsor på Cystisk Fibrose Foreningens projekt "Positive oplevelser" for børn og voksne med cystisk fibrose som er indlagte på hospital (2016).

Au2assistancen

Au2assistancen har givet en donation til Cystisk Fibrose Foreningens forskningsaktiviteter (2016).

Nicon Industries A/S

Nicon Industries A/S er en danskejet, international leverandør af præfabrikerede stål - og aluminiumskonstruktioner – ofte med stor kompleksitet – til danske og udenlandske værfter, rederier og maskinfabrikker.

Virksomheden er beliggende i Frederikshavn, og er en foretrukken outsourcing partner for værfterne. Nøgleordene for virksomheden er levering til tiden i en høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Webside: www.nicon-industries.com

Nicon Industries A/S har givet en donation til Cystisk Fibrose Foreningens forskningsaktiviter (2016).

Codan

Codan ønsker med sine juledonationer at sprede glæde i nogle af de forskellige foreninger i Danmark, der hver dag året rundt gør et stort stykke arbejde for at gøre en forskel.

Codans Facebook-brugere hjælper med at udvælge 10 foreninger, der skal dele de 150.000 kr. som Codan har afsat til juledonationer. Facebook-brugerne har i 2015 peget på, at Cystisk Fibrose Foreningen fortjener en juledonation.

Derfor har Codan doneret penge til Cystisk Fibrose Foreningen, så 50 børn og voksne med cystisk fibrose kan få en positiv oplevelse ud over det sædvanlige, når de er på hospital.

Webside: codan.dk

Codan har givet en donation til positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose som er indlagte på hospital (2016).

Roche

Roche har hovedsæde i Basel, Schweiz, og er førende inden for udvikling af forskningsbaserede produkter med en kombineret indsats inden for lægemidler og diagnostiske produkter.

Roche blev grundlagt i 1896 og har ydet vigtige bidrag til verdenssundheden i over 100 år. Otteogtyve lægemidler udviklet af Roche er optaget på WHO's modellister for essentielle lægemidler, blandt andet livsvigtige antibiotika, malariamidler og kemoterapi. 

I 2014 havde Roche-koncernen over 88.500 ansatte på verdensplan, investerede 8,9 milliarder schweizerfrancs i forskning og udvikling og havde en omsætning på 47,5 milliarder schweizerfrancs. 

Webside: www.roche.dk

Roche yder økonomisk støtte til produktion af informationsmateriale om sygdommen cystisk fibrose samt Cystisk Fibrose Foreningens funktion (2015).

Samarbejdsaftale mellem Roche og Cystisk Fibrose Foreningen.

PARI GmbH

Webside: pari.com

Pari støtter Cystisk FIbrose Foreningens arbejde for oplysning og udbredelse af kendskab til cystik fibrose.

Samarbejdsaftale mellem Pari og Cystisk Fibrose Foreningen.  

   

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret: 23.08.2016  

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: