Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
 
 

Cystisk Fibrose Foreningen afholder årligt julemarked

 

Hvert år holder Cystisk Fibrose Foreningen julemarked i Helligåndshuset på strøget i København, hvor hele overskuddet går til foreningen arbejde til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose.

Næste julemarked finder sted:

Fredag og lørdag den 1.-2. december 2017 fra kl. 10 til 18 begge dage.

 

En lang tradition

Julemarkedet har været en fast tradition i mere end 20 år, hvor engagerede frivillige er mødt op for at gøre julemarkedet til en fantastisk og hyggelig oplevelse for de besøgende.

I det smukke kirkerum er der mulighed for at nyde hjemmelavet julebag, æbleskiver, gløgg og andre gode sager fra caféen. I delikatesseboden kan man købe forskellige lækkerier, herunder lækre marmelader og småkager, som alt sammen er hjemmelavet.

Hyggelige boder

I de mange boder på julemarkedet kan man købe alt fra julepynt og julegaver til et hav af flotte hjemmelavede ting. Kom også og prøv vores populære tombola med flotte gevinster.

I Granbodens arbejdende værksted bliver der fremstillet adventskranse, jule- og kalenderdekorationer samt dørdekorationer, så du er klar til julens komme.

Julemænd på strøget

En vigtig del af julemarkedet er vores julemænd på strøget. Iført flotte julemandskostumer og forsynet med en kurv fuld af karameller er de med til at skabe julestemning på strøget og ude foran Helligåndskirken.

Samtidig uddeler de løbesedler om julemarkedet og opfordrer på den måde alle forbipasserende til at besøge vores julemarked. Alle er velkomne til at kigge forbi julemarkedet. Der er gratis adgang.  

OBS: Cystisk Fibrose Foreningens julemarked er et offentligt indsamlingsarrangement. Foreningen har ikke mulighed for at kontrollere, om de besøgende eller de frivillige i boderne har cystisk fibrose, og hvilke bakterielle infektioner de eventuelt har. DER VIL DERFOR VÆRE RISIKO FOR KRYDSINFEKTION, OG AL DELTAGELSE SKER PÅ EGET ANSVAR.

Gode råd som skal følges for at mindske risiko for smitte:

• Alle bør undgå at give hånd til hinanden.

• Alle med cystisk fibrose bør holde mindst 2 meters afstand til hinanden og ikke tale sammen ansigt-mod-ansigt.

• Alle bør udvise god hostehygiejne – host ikke i hænderne eller ud i luften, men brug armen.

• Brug håndsprit hyppigt.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: