Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
 
 

Cystisk Fibrose Foreningens julemarked afholdes fredag og lørdag
den
27.-28. november 2015 i Helligåndshuset på Strøget i København

I Granbodens arbejdende værksted fremstilles adventskranse,
jule- og kalenderdekorationer samt dørdekorationer.
I Juleboden er der stort udvalg af julepynt og gaveartikler.
I Tombola’en er der bredt udvalg af præmier til voksne og børn.
I Julecaféen kan man købe kaffe, te, kakao, gløgg, øl og vand samt æbleskiver, frisksmurte sandwich ved frokosttid, lækkert hjemmebag, lagkager mm.
I Delikatesse-boden sælges hjemmelavede lækkerier, bl.a. forskelligt syltetøj, marmelade o.m.m.
Og i Loppe-boden finder du mindre loppeefekter og sjove juleting.

 

Hjælp med at reklamere for julemarkedet!

Når tiden for julemarkedet nærmer sig, så kan du hjælpe med at reklamere for julemarkedet ved at printe en julemarkedsflyer ud her fra siden og hænge den op på din arbejdsplads m.m.

 

Vil du hjælpe i boderne på julemarkedet?

Hvis du har lyst til at give en hånd med i en af salgsboderne, så kontakt Cystisk Fibrose Foreningens sekretariat på telefon 4371 4344 eller send en email til info@cff.dk

 

Har du lyst til at være julemand på Strøget?

Vores julemænd på Strøget er en vigtig del af julemarkedet. I de flotte julekostymer og med reklameskilte skaber de julestemning på Strøget udenfor Helligåndskirken, når de uddeler karameller til børnene og lokker kunder ind på julemarkedet med løbesedler.

Hvis du har lyst til at være julemand en dag, eller blot i nogle timer, så kontakt sekretariat på telefon 4371 4344 eller send en email til info@cff.dk

 

Julesysler og håndarbejde!

Er du vild med at strikke, sy, hækle, filte, snitte i træk, arbejde med ler eller andre spændende sysler, så kan du stadig hjælpe os med at donere dine hjemmelavede ting til julemarked.

Julebag, julesyltning og andre lækkerier er også altid populært. Er du god til bage skærekager, tørkager, honningkager, småkager o.lign. så kan du også hjælpe os med at donere kager og lækkerrier til salg i julecafeen og delikatesseboden.

Det må meget gerne være julevarer, men kan også sagtens være alt muligt andet, som kan sælges eller bruges som gaver til årets tombola. Kontakt sekretariat på telefon 4371 4344 eller send en email til info@cff.dk

 

Hjemmebag til salg i julecafeen!

Hjemmebag til cafeen på julemarkedet er altid populært. Er du god til bage skærekager, tørkager, honningkager, småkager o.lign. så kan du hjælpe os med at donere kager til salg i julecafeen.

Hjemmebag, der sælges på julemarkedet skal have været i ovn ved sædvanlige bagetemperaturer, men må ikke indeholde råcreme, flødeskum el.lign. Hvis der skal bruges creme eller flødeskum, skal dette laves i køkkenet i Helligåndshuset.

Kontakt sekretariat på telefon 4371 4344 eller send en email til info@cff.dk og fortæl os hvad du bager, så vi får et overblik over de varer vi modtager til julecafeen.

 

Råvarer til Granboden!

Fra det arbejdende værksted i Granboden sælges der juledekorationer, julepynt, adventskranse m.m. Til det formål efter lyser vi en række 'råvarer'

  • Husløg Pyntegrønt, gerne blød ene, og andet stedsegrønt, som kan holde sig oasis og ler
  • Bånd – alle forskellige slags
  • Kugler og nisser – også gerne ”på stang”
  • Kogler samt tørrede svampe og appelsiner og æbler – også gerne nogle, der er spray’et med guld Pilekranse – både færdigt pyntede kranse – og også bundne, upyntede kranse
  • Flade skåle/tallerkener/glasfade til dekorationer
  • Meget kan også findes ganske gratis ved at gå en tur i skoven: Små lærketræskogler, gerne trådede – grønne ellekogler (elletræer findes omkring vandhuller) – agern og agernkapsler – kapsler fra bog/bøgetræer.
  • Desuden pudemos, sølvmos og lav – kan nogen mon skaffe det ved at gå i skoven weekenden før? Kristtjørn – hængepil (bundtet)
  • og i det hele taget halvfabrikata til julepynt/dekorationer, - lad fantasien råde.

Kontakt sekretariat på telefon 4371 4344 eller send en email til info@cff.dk og fortæl os, hvad du kan bidrage med til Granboden.

 

Gevinster til Tombolaen!

Tobolaen på julemarkedet tiltrækker hvert mange børn og voksne med sine mange gevinster.

Hvis du har egen virksomhed, eller har kontakter til virksomheder, der kan bidrage med gevinster til tombolaen, så må du gerne kontakte sekretariatet på telefon 4371 4344 eller send en email til info@cff.dk

 

Opbygning og nedtagning af Julemarkedet!

Julemarkedet opbygges torsdag den 26. november 2015 fra kl. 09.00.
Og nedtagning finder sted lørdag den 28. november fra kl. 18.00-22.00

Hvis du har lyst til at hjælpe een eller begge dage, så kontakt sekretariatet på telefon 4371 4344 eller send en mail til info@cff.dk og fortæl os, hvornår du kan hjælpe.

 

Pakker og varer til Julemarked 2015

- kan sendes pr. post til:

Cystisk Fibrose Foreningen
Blekinge Bolevard 2
2630 Taastrup

- eller afleveres i Helligåndshuset torsdag den 26. nov. fra kl. 9:00
( indgang via bagsiden af huset i Valkendorfsgade 23)

 

 

På forhånd tak for al hjælp til julemarkedet!

Venlig hilsen
Cystisk Fibrose Forreningen

 

 

Opdateret: 0.07.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2008 eeeeeee eWebsponsorer: