Støt CF Kontakt Debat Søg Webshop Hjem
    
     
           
 

 
 
 

Cystisk Fibrose Foreningens 50 års jubilæum

 

Den 22. august har Cystisk Fibrose Foreningen 50 års jubilæum. Det har vi valgt at fejre med alle jer, der har cystisk fibrose. I uge 34 kommer vi på de to Cystisk Fibrose Centre, hvor vi vil lave lidt festlig stemning og medbringe godter til uddeling.

Vi besøger centret på Rigshospitalet mandag den 21. august og centret på Aarhus Universitetshospital Skejby onsdag den 23. august. Vi sørger for at der er rigeligt med godter, så jer, der kommer på centrene, efter at vi har været der, også kan få glæde af, at vi har jubilæum.

I jubilæumsugen er der også god grund til at holde ekstra øje med vores Facebook-side. Her vil vi nemlig lave konkurrencer og dele historier, der sætter fokus på foreningens jubilæum. Vi håber, I vil være med til at dele vores opslag, så vi kan sprede vores budskaber og kendskab til cystisk fibrose til rigtig mange på de sociale medier.

Der er også sat ekstra midler af til at uddele flere og større ’Gode dage’ legater her i 2017. Ansøgningsfristerne er ovre, og vi har fået mange ansøgninger. De vil snart blive vurderet af legatudvalget. Alle, der har søgt, får besked senest i november.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
Bund
Copyright all rights reserved by Danish Cystic Fibrosis Association 2009 eeeeeee eWebsponsorer: